КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНДАГЫ ЧАКАН ЖАНА ОРТО БИЗНЕСТИ ӨНҮКТҮРҮҮНҮН ЗАМАПБАП АСПЕКТТЕРИ
DOI:
https://doi.org/10.52754/16948734_2023_1_6Ачкыч сөздөр:
чакан жана орто бизнес, атаандаштык, реформа, ишкер, мамлекеттик колдоо, өнөр жай продукциясыАннотация
Макалада Кыргыз Республикасындагы чакан жана орто бизнестин учурдагы абалы талданат. Экономиканы өнүктүрүүдө ишкердиктин ролу жана мааниси көрсөтүлгөн. Комплекстүү проблемаларды, экономикалык, уюштуруучулук жана аймактык мазмунду чечүүнүн зарылчылыгы белгиленди. Кыргыз Республикасында чакан жана орто бизнести мамлекеттик колдоо концепциясы сунушталууда.
Библиографиялык шилтемелер
Уметбаева Ю. И. Механизмы поддержки субъектов малого и среднего предпринимательства [Текст] // Право: история, теория, практика: материалы междунар. науч. конф. (г. Санкт-Петербург, июль 2019 г.). — СПб.: Реноме, 2019. — С. 91-93.
Benčič S., Kitsay Y.A., Karbekova A.B., Giyazov A. SPECIFICS OF BUILDING THE DIGITAL ECONOMY IN DEVELOPED AND DEVELOPING COUNTRIES//Lecture Notes in Networks and Systems (см. в книгах). 2020. Т. 87. С. 39-48.
stat.kg
Karbekova A.B., Osmonalieva D.A., Sadyraliev Z., Urmatayim A.K. The main directions of digital modernization of the agro-industrial complex of a modern region //Studies in Computational Intelligence. 2019. Т. 826. С. 949-955.
Атамазова А. А. Сущность малого предпринимательства // Молодой ученый. — 2016. — №3. — С. 450-452.
The main directions of digital modernization of the agro-industrial complex of a modern region //Studies in Computational Intelligence. 2019. Т. 826. С. 949-955.
Иванов Я. Е. Зарубежный опыт инновационного развития малого бизнеса // Молодой ученый. — 2013. — №12. — С. 306-308.
FAO, 2001. Organically Produced Foods. Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission, GL 32 – 2019, Rev. 1 – 2011.
Жарыяланды
Версиялар
- 2023-06-30 (2)
- 2023-06-30 (1)