HADĠS METĠNLERĠNDE RĠVÂYET FARKLILIKLARININ SEBEPLERĠ - el-Kudât, Şeref Mahmud; GÖKÇE, Ferhat (Scientific Journal of Faculty of Theology, 2015)
Salât ve selâm risâleti tebliğ eden ve emaneti yerine getiren peygamberimiz Hz. Muhammed‘e (s.a.v.), onun âline ve bu emaneti muhafaza edip kendisinden sonrakilere ulaĢtıran ashâbının üzerine olsun.