ЧИСЛЕННОЕ РЕШЕНИЕ ОБЫКНОВЕННЫХ ДИФФЕРЕНЦИАЛЬНЫХ УРАВНЕНИЙ II ПОРЯДКА С ОСОБЕННОСТЬЮ - Эсенгул кызы, Пейил; Абылаева, Элла (Вестник Ошского государственного университета. Математика. Физика. Техника, 2024)
Макалада берилген маселе Ломов тарабынан иштелип чыккан теориянын негизинде катаал маселени чектелген айырмалар методун колдонуп чыгарууга арналган. Алынган айырма теңдемени чыгарууда кубалоо методунун алгоритми колдонулду.